Туризъм Приключения
emblema
Адреналин

Select your language:

Времето Врацапрогноза за гр. Враца


място за вашата реклама

________________


Полезни връзки

планинска спасителна служба
БФ Спелеология

Вижте и други >>>


Спортни магазини

t

t

t

t

Гласувай те за
Спелеоклуб"Веслец"


Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Гласувай за мен в BGTop100.com

Гласувай за тази страница в Българския ТОП

Bg Top

Гласувайте за Туризъм и приключения със Спелеоклуб Веслец Враца в BGTOPSITES.COM

RealTop.net

Гласувайте за в Топ Сайтовете в БГ - .:Българския Онлайн каталог
на Най-добрите сайтове:..:Bulgarian Online catalog of Top Sites:.

Наши приятели

Спортен клуб по моторно и безмоторно летене Околчица Враца

Планински водачи.Приключенски програми.

Вижте и други >>>


място за вашата реклама
Новини      Още >>>

Община Враца, Природен парк "Врачански Балкан", пещерните клубове "Стрешеро" и "Веслец" - Враца , имат удоволствието да поканят представители на пещерните клубове членове на БФСп да вземат участие в Балканската пещерна експедиция "Мижишница'2010" В проявата са поканени да участват спелеолози от всички балкански страни!

Време на провеждане : 01 - 08 май 2010

Място: Врачанска планина

Пристигане на участниците - 1-ви май 2010 г. - 14.00 часа

Сборен пункт: гр.Враца , Информационният туристически център "Натура" в старата джамия (Червения площад)

Нощуване: Палатъчен лагер в района на х.Леденика.

Цели и задачи на експедицията: Откриване, проучване и картиране на нови пещери и пропасти, работа за проучване и картиране на известни обекти , актуализиране на съществуващата информация за пещерите в района и събиране на нова (локализиране на обектите, съставяне на описания и прочее). При наличието на подходящи условия (ниски води) е възможно да се продължат проучванията в пещерите Стрешерска яма, Мижишница и Беляр.

Необходима екипировка: Бивачни съоръжения , индивидуална екипировка за проникване в пещери и пропасти, принадлежности за картиране, 5 карабинера!

Документи: Участниците следва да представят на ръководството на експедицията валидно медицинско удостоверяващ здравословното им състояние, както и документ за застраховка с минимално покритие! Финансови условия: Организаторите осигуряват изхранването на утвърдените от ръководството на експедицията участници, карбид, картировъчни материали (, таблици, мм хартия и паус). Всички останали разноски са за сметка на участниците! Ръководство: Гл.ръководител П. Петков, зам.гл.ръководител: Р.Андреев , Пълномощник на БФСп и БСС и Eвропейската федерация по спелеология : А.Жалов

Заявки за участие: Желаещите да участват следва да попълнят и изпратят на е-майл адреса на БФСп приложените заявки за участие в срок до 22 април 2010.
Утвърденият от ръководството окончателен състав на експедицията, включително и чуждестранните участници, ще бъде оповестен официално на сайта на БФСп (панел "Прояви") на 26 април 2010 г.