Туризъм Приключения

Адреналин

Select your language:

Времето Врацапрогноза за гр. Враца


място за вашата реклама

________________


Полезни връзки

планинска спасителна служба
БФ Спелеология


Спортни магазини

t

t

t

t

Гласувай те за нас !

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Гласувай за мен в BGTop100.com

Гласувай за тази страница в Българския ТОП

Елате в .: ad.mobiletomania.com :. Класацията на българските сайтове, гласувайте за този сайт!!!

Гласувайте за Туризъм и приключения със Спелеоклуб Веслец Враца в BGTOPSITES.COM

RealTop.net


Гласувайте за  в Топ Сайтовете в БГ събрани на едно място - Bg Top Sites - .:Българския (БГ) Онлайн каталог на Най-добрите сайтове:..:Bulgarian (BG) Online catalog of Top Sites:.Най-добрите сайтове - музика mp3, бг топ, сайтове за музика, категории, търсачки, климатици Ва

Наши приятели

Спортен клуб по моторно и безмоторно летене Околчица Враца
място за вашата реклама

________________
Разполагаме и с доста разнообразни и прекрасни стартове Точки на стартовете през Google Earth! както от към посока на вятъра, така и като денивелация и характеристики на условията за летене. Всичко това максимум на 15км. от Враца или Мездра.
paraplanerizam paraplanerizam


Връх Околчица: Североизток и изток, 1060м надморска височина. Стартът е оборудван с две рампи за делтапланеристи, полосата за парапланеристи е камениста. До старта има шосе, района на старта е до историческата област Околчица и в непосредствена близост има леглова база (бунгала) с ресторант.

Склон Дърманци: Запад и северозапад, 400м надморска височина. Стартът е на склона над село Дърманци (до пътя Мездра-София) полосата за излитане е с много добър наклон и е леко камениста. До старта има черен път проходим за автомобили с средно високо окачване. Подножието на старта е леко за заход и кацане дори и за начинаещи, 230м. надморска височина

Лифта изток и лифта юг ±30 градуса: Стартове с 1020м надморска височина до рампата на лифта, полосата е тревиста с добър наклон. Има и шосе с със 100м. земен път след отклонението за стартовете.

Ретранслаторна Кула над с. Згориград: Северен с 1120м надморска височина, полосата е тревиста с добър наклон. До старта има шосе и 50м. земен път. В подножието на стартовете е село Згориград с ограничени зони за заход и кацане на начинаещи, 480м. надморска височина.

Вилата на АЕЦ: Запад и югозапад, 1120м надморска височина. Стартът е на склона югоизточно над село Лютаджик полосата за излитане е къса с добър наклон и завършва с урва . До старта има шосе и 50м. черен път трудно проходим за автомобили с средно високо окачване. Връх Стрешаро: Запад и югозапад, 1050м надморска височина. Стартът е на склона по билото югоизточно от Стрешаро, източно над село Лютаджик полосата за излитане е тревиста с добър наклон и голяма дължина . До старта има шосе и 1500м. черен път трудно проходим за автомобили с средно високо окачване. Подножието на стартовете са поляните около селото, лесно е за заход и кацане дори и за начинаещи, 390м надморска височина.
paraplanerizam paraplanerizam